Продавач

  • ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО,ПРОМЕТ,СЕРВИС И УСЛУГИ АМИ
  • Неопределено
  • 15/04/2019
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Ванако Трејд - продажен салон за малопродажба на материјали од областа на електрика, водовод, санитарија, електричен и рачен алат, бои и лакови има потреба од лице за работно место продавач.

Сите заинтересирани кандидати може да го испратат своето CV на vanakotrejd@gmail.com 

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Пожелно претходно искуство во областа

Телефон

077890307

Е-пошта

vanakotrejd@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/04/2019
Аплицирај веднаш