Надворешен соработник/дописник за CRNOBELO.com (работа од дома)

 • ЦРНОБЕЛО МЕДИА
 • Определено
 • 17/04/2019
Определено Медиуми

Опис

Потребни способности:

 

 • Завршено ВСС (новинарство, филолошки и други сродни факултети се предност)
 • Работно искуство поврзано со исто или слично работното место (минимум 1 година)
 • Талент за истражување и пишување на квалитетни и креативни текстови
 • Следење на светските трендови, информации и новости
 • Беспрекорно познавање на македонски јазик, граматика и правопис
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Искуство со Joomla ќе се смета за предност

 

Работни обврски:

 

 • Креирање содржини за CRNOBELO.com
 • Средување на содржините
 • Постојано следење на светските трендови на забавните онлајн медиуми

 

Доколку сакате да бидете дел од тимот на CRNOBELO.com и сметате дека би биле соодветни за оваа позиција, испратете ни го вашето CV на rabota@crnobelo.com

 

Некомплетните апликации нема да се разгледуваат.

 

 

Е-пошта

rabota@crnobelo.com

Краен рок за аплицирање

24/04/2019
Аплицирај веднаш