Рецепционерка

  • Хотел Аристократ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Хотелиерство

Опис

Се бара:

 

Рецепционерка за работа исклучиво во трета смена. 

Пријавена на неопределено работно време, флексибилно работно време (од 4 до 6 работни дена, по избор на апликантот)

Плата: 700 денари дневница

 

Испратете го Вашето CV на: contact@hotelaristocrat.com.

Потенцијалните кандидати ќе бидат контактирани.

Потребни квалификации

Задолжително одлично познавање на англиски јазик

Е-пошта

contact@hotelaristocrat.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

24/04/2019
Аплицирај веднаш