Рент а кар агент

  • ABC Logistika
  • Скопје
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Автомобилска

Опис

Рент а кар агенција има потреба од агент за работа на Интернационален Аеродром Скопје.

Потребни квалификации

Одлично познавање на англиски јазик и возачка дозвола Б категорија мин. 2 години

Телефон

026143900

Адреса

бул. Илинден бр.36

Е-пошта

info@abclogistika.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

24/04/2019
Аплицирај веднаш