Електричар

  • ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Енергетика

Опис

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од електричари со следниве квалификации:
-Минимум ССС
-Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
-Флексибилност околу работното време
-Претходно искуство не е задолжително но ќе се смета како предност.
Ве молиме Вашата кратка биографија со прикачена Ваша фотографија да ја испратите на info@elektromena.mk .

Е-пошта

info@elektromena.mk

Краен рок за аплицирање

24/04/2019
Аплицирај веднаш