Продавач/ка во малопродажен објект

  • Elektronabava dooel
  • Скопје
  • Определено
  • 17/04/2019
Определено Енергетика

Опис

Се бара продавач/ка за во дуќан со електро опрема и осветлување.

Кадидатите да се комуникативни,да се ведри насмеани и да познаваат работа на компјутер, програмско работење, Microsoft Office, англиски и да имаат возачка дозвола.

 

Да достават ЦВ на маил info@elektronabava.mk 

Телефон

070335166

Адреса

3-та Македонска Бригада, 46

Е-пошта

info@elektronabava.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

30/04/2019
Аплицирај веднаш