Магационер

  • ДПТИ ЕЛИНГ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Трговија

Опис

Компанија со дваесет и седум годишно постоење, има потреба од лица за работа во МАГАЦИН, Работната позиција вклучува прием, организација и категоризација на влезната роба.

Средување и соодветно распоредување на робата, како и подготовка, издавање и испорака на робата.Исполнувањето на поставените задачи од страна на претпоставените лица.

Ве молиме докплку сте заинтересирани, пратете Ваша биографија на oglasieling@t.mk 

Потребни квалификации

  • со или без работно искуство
  • средна стручна подготовка
  • со или без возачка дозвола

Телефон

022770500

Адреса

srbija 13

Е-пошта

oglasieling@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

22/04/2019
Аплицирај веднаш