Физио-терапевт

  • Алфа Припс Дооел
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Убавина и здравје

Опис

STUDIO 365 кое се наоѓа во спортско-рекреативниот центар на хотел Епинал има потреба од физиотерапевт со работно искуство.

Доколку сакате да бидете дел на нашиот тим ве молите пратете CV на наведената адреса.

*CV мора да содржи слика од кандидатот.

Е-пошта

studio36.5@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

12/05/2019
Аплицирај веднаш