Фризер/ка

  • Лилија Сикрет ДООЕЛ Скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 17/04/2019
Неопределено Убавина и здравје

Опис

Салон за убавина Лилија Сикрет има потреба од:

- ФРИЗЕР со или без работно искуство.

- Практикант

 

Пријатна атмосфера, екстра услови.

Тел 075-366-905

е-mail lilija.secret@yahoo.com 

Потребни квалификации

  • ССС

Телефон

075366905

Адреса

Т.Ц Бисер (сутерен)

Е-пошта

lilija.secret@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

12/06/2019
Аплицирај веднаш