Професор по англиски јазик

  • Jazicno studio Lingua
  • Определено
  • 18/04/2019
Определено Друго

Опис

Бараме професор по англиски јазик со искуство, со полно работно време за работа во приватно училиште за странски јазици.

Потребни квалификации

Дипломиран професор по англиски јазик со завршен Филолошки факултет-Скопје

Телефон

070286612

Адреса

Маршал Тито, 65

Е-пошта

studiolingua@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

01/06/2019
Аплицирај веднаш