Оператор во Магацин во Скопје за сортирање,утовар и растовар на пратки со скратено работно време

  • Карго Експрес дооел
  • Скопје
  • Определено
  • 03/12/2019
Определено Дистрибуција

Опис

Ви треба додатна работа или ви одговара скратено работно време ,Карго Експрес Дооел подружница Скопје вработува оператори во магацин во Маџари со работно време од 15 до 20 часот.Плата од 13000 денари.

Е-пошта

info@kargoekspres.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

17/12/2019
Аплицирај веднаш