Комерцијалист

  • ИНЕКС ДООЕЛ Скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/05/2019
Неопределено Туризам

Опис

Туристичка агенција има потреба од комерцијалист

Потребни квалификации:

  • Високо образование
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери

Потребни квалификации

  • Високо образование
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери

Адреса

11 октомври бр.5 скопје

Е-пошта

inexsmetkovodstvo@t.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

13.000

Краен рок за аплицирање

31/05/2019
Аплицирај веднаш