Независен комерциjалист на терен

  • ВОДОПЛАСТ
  • Неопределено
  • 14/05/2019
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Се бара комерцијалист за продажба на делови за надворешен водовод и канализација, на ниво на Македонија, Косово, Албанија - таргет група Градежни фирми, ЈП Водоводи, проектанти и проектантски фирми.

Потребни квалификации

  • Познавање на англиски јазик, возачка дозвола, комуникативност ...

Телефон

078290727

Е-пошта

vodoplast@vodoplast.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

22.000

Краен рок за аплицирање

13/06/2019
Аплицирај веднаш