Пакувач

  • DIME DOO Skopje
  • Неопределено
  • 14/05/2019
Неопределено Производство

Опис

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ПАКУВАЧИ ВО МЛИН, со или без работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на dpp.dime@t-home.mk 

Е-пошта

dpp.dime@t-home.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

28/05/2019
Аплицирај веднаш