Агент за продажба

  • Венс Шоп
  • Кочани
  • Определено
  • 06/06/2019
Определено Текстилна

Опис

Венс Шоп бутик за second hand во Кочани има потреба од продавачка,работно искуство се смета за предност, плата по договор

Потребни квалификации

  • Средно образование или Високо образование, комуникативна, љубезна , лојална

Телефон

075249115

Е-пошта

emilija19@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш