Комерцијалист

  • ФОБАС КОМПАНИ
  • Неопределено
  • 06/06/2019
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Компанија Фобас Компани се занимава со произвоство на средства за лична хигиена и козметички препарати.

Компанијата има потреба за Комерцијалист (Агент за продажба) Теренски за да ги нуди артиклите што ги произведува Компанијата .

Телефон

078477077

Адреса

Istocna industriska zona bb del 3 maxhari Skopje

Е-пошта

ajhantahiri@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш