Магационер

  • Ники Инвест
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/06/2019
Неопределено Автомобилска

Опис

Се бара лице кое има основсно познавање за работа со автомобилски и камионски гуми (пневматици).

Потребни квалификации

  • Возачка дозвола - B категорија
  • Основно познавањена гуми (пневматици)
  • Основно познавање на компјутер
  • Одговорност максимална
  • Доверлива личност

Е-пошта

niki.invest@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш