Земјоделски работници

  • Probiz
  • Неопределено
  • 11/06/2019
Неопределено Земјоделство

Опис

БЕРАЧИ НА ЗЕЛЕНЧУК

Ние бараме работници - БЕРАЧИ НА ЗЕЛЕНЧУК.

Работа е во Хрватска, Загреб.

Сместувањето е бесплатно и работната виза е бесплатна.

Платата е 3 евра на час.

Можност за работа е 8 до 12 часа на ден.

Работата е цела година.

 

Viber, whapp: 00385 91 7695878

Марко Циндриќ

Mail: 41.marko@gmail.com 

Телефон

+385 91 4959223

Е-пошта

41.marko@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Плата

800

Краен рок за аплицирање

02/07/2019
Аплицирај веднаш