Административен референт

 • STIL LOGISTIK DOO Skopje
 • Скопје
 • Неопределено
 • 11/06/2019
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

СТИЛ ЛОГИСТИК ДОО СКОПЈЕ е Компанија со повеќегодишен успех во меѓународниот транспорт и посредништво, базиран на тимската работа и динамичен развој, а за своите потреби објавува оглас за вработување на: РЕФЕРЕНТ/KA ЗА ТРАНСПОРТ – 1 Работно мест

Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Можност за долгорочна кариера 
 • Можност за учење
 • Редовни месечни приходи

Заинтересираните кандидати/ки кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) најдоцна до 31.07.2019 година на следната е-маил адреса: stil-logistik@hotmail.com

Само апликациите кои ги исполнуваат потребните квалификации и услови ќе бидат повикани на интервју.

Потребни квалификации

 • Завршено минимум средно образование
 • Со или без претходно работно искуство (работно искуство во сферата на транспортот ќе се смета за предост)
 • Одлично познавање на Македонски и Англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери (познавање на Office апликации)
 • Возачка дозвола од категорија Б

Личен профил:

 • Организираност, самоиницијативност и одговорност
 • Одлични комуникациони способности
 • Способност за тимска работа
 • Доверливост и лојалност

Е-пошта

stil-logistik@hotmil.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш