Фармацевтски техничар

  • БИОФИТ
  • Неопределено
  • 11/06/2019
Неопределено Фармација

Опис

Аптека Биофит има потреба од вработување на фармацевтски техничар со положен стручен испит.

Условите за работа за бараната позиција се многу добри.

Сите заинтересирани можат да се пријават и да достават свое CV на Email: apteka.biofit@yahoo.com 

Контакт тел. 2735 010

Потребни квалификации

  • ССС - фармацевтски техничар
  • Положен стручен испит

Телефон

2735 010

Адреса

Востаничка бр.48

Е-пошта

apteka.biofit@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

01/07/2019
Аплицирај веднаш