Градежен работник

  • Orbita Construction
  • Неопределено
  • 12/06/2019
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Градежна фирна има потреба од градежни работници: бравари, лимари, заварувачи, бравар монтер, монтер на алуминиумска стаклена фасада и алубонд фасада

Плата од 20.000 - 25.000 денари

Елена 070-308-889

Телефон

070308889

Е-пошта

orbitakon@gmail.com

Број на отворени позиции

4

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

28/06/2019
Аплицирај веднаш