Оператор

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Неопределено
  • 12/06/2019
Неопределено Услуги

Опис

Се бараат лица за работа како оператори во ЕВРОТИП спортски обложувалници во Кочани и во Виница.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на hr@evrotip.mk 

Телефон

075202730

Е-пошта

hr@evrotip.mk

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш