Продавач/ка во малопродажен објект

  • DELIKATES EM 87 DOOEL
  • Определено
  • 12/06/2019
Определено Продажба Трговија

Опис

Се бараат лица за работа во маркет со и без работно искуство

Информации на тел. 071252029 од 08-13часот.

Телефон

071252029

Е-пошта

delikatesem87@gmail.com

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш