Доктор/ка

  • pzu trajkovi veles
  • Неопределено
  • 13/06/2019
Неопределено Медицина

Опис

ПЗУ Трајкови-ординација по интерна медицина има потреба од вработување на ДОКТОР специјалист -интернист на неопределено време.

Сите кандидати да пратат CV на e-mail pzutrajkovi@yahoo.com или да се јават на тел. бр. 043-231-094 /070-377-278.

Плата по договор.

Телефон

043231094

Адреса

лазо осмаков, 9

Е-пошта

pzutrajkovi@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш