Хигиеничар

  • Бигор Клининг ДООЕЛ СК
  • Определено
  • 13/06/2019
Определено Услуги

Опис

Фирма за хигиена има потреба од хигиеничарки за работа во државни институции.

Работно време од понеделник до петок ,прва и втора смена.

Информации на телефон 071 391 238 од 08 до 16 часот.

Телефон

071391238

Е-пошта

goranbigor@yahoo.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш