Продавач

  • Т.П. Марлборо
  • Охрид
  • Определено
  • 13/06/2019
Определено Трговија

Опис

Се бараат машки и женски особи за работа во маркет во Охрид.

Потребни квалификации

Сите кои се заинтересирани за тимска работа слободно можат да се пријават.

Почетна плата 15000 денари нето.

Телефон

075391904 075232078

Адреса

Dame Gruev, B12-3

Е-пошта

alek.nedin@gmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

30/06/2019
Аплицирај веднаш