Возач

  • Еурека транспорт ДООЕЛ
  • Неопределено
  • 13/06/2019
Неопределено Шпедиција и транспорт

Опис

Транспортна фирма од Скопје има потреба од возач на камион со Б, Ц и Е категорија за преоз на стока надвор од Македонија.

Потребни квалификации

  • - Б, Ц и Е категорија- сертификат за професионален возач*
  • Поседување на руско приглашение се смета за предност

Телефон

078363353

Е-пошта

eureka.transport@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

06/07/2019
Аплицирај веднаш