Пица мајстор

  • РЕСТОРАН ГЕТ ТРЕЈД ДОО СКОПЈЕ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 18/06/2019
Неопределено Угостителство

Опис

Гет Кафе има потреба од следниов персонал за работа:

1. Пицери

2. Кувари

3. Помошници за во кујна


Инфо на тел 070243521

Телефон

070243521

Е-пошта

contact@getcaffe.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

5

Плата

30.000

Краен рок за аплицирање

06/08/2019
Аплицирај веднаш