Келнер/Шанкер

  • Хотел Лагадин
  • Охрид
  • Неопределено
  • 25/06/2019
Неопределено Хотелиерство

Опис

Хотел Лагадин Охрид вработува келнери и шанкери за на плажа.

Плата 15000 денари /17000 денари

Контакт 076-244-324 , 046285-227

Телефон

076244324

Адреса

HOTEL LAGADINOHRID

Е-пошта

dance@hotellagadin.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

5

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш