Aвтомеханичар

  • Cilaz Laze Dooel
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/07/2019
Неопределено Автомобилска

Опис

Работа во сервис. Поправка на моторни возила .

Динамична работа со можност за усовршување на професионален план ,како и одлични услови за работа.

Потребни квалификации

  • Со работно и без работно искуство
  • Средна стручна спрема или висока стручна спрема.
  • Пожелно е ,но не и неопходно познавање на англиски и работа со компјутер .

Телефон

02/2442451

Адреса

ул.3та Македонска Бригада бр.49

Е-пошта

cilaz@mt.net.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

24/07/2019
Аплицирај веднаш