Возач

  • Хромак
  • Куманово
  • Неопределено
  • 10/07/2019
Неопределено Трговија

Опис

ТД Хромак бара 2 возачи - магационери со работно искуство и возачка дозвола Ц категорија.

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на mail: hromak_k@yahoo.com или да се информираат директно на тел 031 451 303

Потребни квалификации

  • мин ССС
  • возачка дозвола Б категорија

Телефон

031 451 303

Адреса

ул.Козјачка бр.26, Доброшане

Е-пошта

hromak_k@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

30/07/2019
Аплицирај веднаш