Лекар

  • Интергин
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/07/2019
Неопределено Медицина

Опис

Поликлиника Интергин има потреба од еден општ лекар на неопределено работно време, со положен државен испит и лиценца за работа.

Пожелно искуство ,но не и задолжително.

Вашето CV можете да го испратите на intergin@yahoo.com или да се јавите на тел.2655-380

Телефон

2655380

Е-пошта

intergin@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/08/2019
Аплицирај веднаш