Account Assistant

  • Мак Спејс
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/07/2019
Неопределено Сметководство

Опис

Сметководствено биро има потреба од сметководител со работно искуство( НАПОМЕНА:не е задолжително да има уверение) .

Задолжително лицето да биде до 35 години.

Вашите CV-ја испраќајте ги на следниот e-mail: makspejs@gmail.com 

Е-пошта

makspejs@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/08/2019
Аплицирај веднаш