Хигиеничар

  • TD 93 DE-NI KOMPANI
  • Прилеп
  • Определено
  • 11/07/2019
Определено Производство

Опис

Одржување на Хигиена во канцеларии иработни простории

Потребни квалификации

-миниум ССС

Телефон

078 433 353

Адреса

Октомвриска бр.1-1

Е-пошта

videski.v@denimebel.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш