Магационер

  • KAPITOL DOOEL
  • Велес
  • Определено
  • 11/07/2019
Определено Трговија

Опис

Кандидатот треба да поседува возачка дозвола Б категорија, работа со компјутер, би било предност кога би имал искуство да ракува со виљушкар.

Телефон

078252375

Адреса

Академик Пенчо Давчев 61

Е-пошта

kapitol11@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

25/07/2019
Аплицирај веднаш