Продавач

  • Тудорс скопје
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/07/2019
Неопределено Продажба и Маркетинг

Опис

Тудорс дооел Скопје има потреба од персонал за продажба.

Работното искуство во областа на продажбата ќе го сметаме како предност во селекцијата на кандидатите.

Телефон

023119987

Е-пошта

info@tudors.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

31/07/2019
Аплицирај веднаш