Сметководител

  • RIVA ST DOOEL
  • Неопределено
  • 12/07/2019
Неопределено Сметководство

Опис

Сметководствено биро бара лице за отворена работна позиција Сметководител.

Потребно е работно искуство. Сите заинтересирани да испратат CV на контакт маилот Info@rivast.mk 

Е-пошта

info@rivast.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

25/07/2019
Аплицирај веднаш