Фармацевт

  • ПЗУ Аптека Макмедика
  • Неопределено
  • 12/07/2019
Неопределено Фармација

Опис

Се бара Фармацевт со положен државен испит за работа во аптека во населба Влае. По можност со искутво.

Потребни квалификации

Положен државен испит

Телефон

071356885

Е-пошта

nuckamak@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

15/08/2019
Аплицирај веднаш