Книговезачка

  • DATAPONS
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/07/2019
Неопределено Графичка

Опис

Фирмата ДАТАПОНС Скопје бара лице за вработуцање со и без работно искуство за работа во книговезница за доработка на печатени материјали, нивно собирање ,сортирање, виткање, лепење ,пакување и сл.

Потребни квалификации

  • Со ССС 

Телефон

02401170,072236617

Адреса

Ул.1550 Бр.52 - Бутел, Инд Зона В, 52

Е-пошта

jasna@datapons.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш