Сметководител

  • T.P.PROFESIONAL-biro za smetkovodstveni uslugi
  • Скопје
  • Неопределено
  • 15/07/2019
Неопределено Сметководство

Опис

Се бара сметководител за работа во сметководствено биро, со работно искуство и со лиценца за вршење на сметководстевни работи.

Телефон

023220111

Е-пошта

tpprofesionall@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш