Графички дизајнер

 • Карпа на Европа
 • Определено
 • 12/08/2019
Определено Информатичка Технологија

Опис

Графички дизајнер(1 работна позиција) со следниве карактеристики и вештини:

 • Високо образование
 • Напредно познавање на Adobe products (Photoshop, Illustrator);
 • Искуство во областа графички дизајн;

Способности:

 • Креативност, инвентивност, талентираност, посветеност, професионалност, одговорност и способност за индивидуална и тимска работа
 • Поседување на креативност, флексибилност, концептуална/визуелна способност и оригиналност.
 • Одлично познавање на англиски јазик

Ние ви нудиме:

 • Одлична работна средина и услови за работа;
 • Можност за стручно усовршување и напредок во кариерата;
 • Можност за долготрајно вработување.

Доколку ги исполнувате условите , ве молиме испратете ја вашата биографија на start@karpa.mk

Е-пошта

office@karpa.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

06/09/2019
Аплицирај веднаш