Општ работник

  • ERI CORPORATION DOO
  • Определено
  • 12/08/2019
Определено Металургија

Опис

Брзо-растечка компанија со странски капитал која се занимава со производство на топлински разменувачиERI CORPORATION ДОО - Битола со седиште на ул: Индустриска бр.30- Битола која се наоѓа во просториите на Фринко (поранешно Фрижидери) има потреба од вработување на ОПШТИ РАБОТНИЦИ за работа во производство.

Сите заинтересирани можат да пополнат апликација за вработување секој работен ден од понеделник до петок од 08 до 16 часот во просториите на фабриката.

Телефон

071265525

Адреса

ул.Индустриска бр.30-Битола

Е-пошта

hr@ericorporation.com

Број на отворени позиции

20

Плата

12.508

Краен рок за аплицирање

30/08/2019
Аплицирај веднаш