Архитект и Градежни работници

  • Мобинстал доо
  • Определено
  • 12/08/2019
Определено Градежништво и Архитектура

Опис

Економскиот оператор МОБИНСТАЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ за проширување на своите работни проекти и нивно успешно и ефикасно извршување има потреба од:

1. Дипломиран Градежен инжењер

2. Дипломиран инжењер архитект

3. Офис Менаџер

4. Заварувач

5. Електричар

6. Браварски работник

7. Пет градежни работници

Потребни квалификации

Сите кандидати треба да имаат завршено соодветно образование, да имаат работно искуство во областа на занимањето, возачка Б категорија и поседување на сертификати ке се земе во предвид при избор на кандидат.

Е-пошта

mobinstal@mobinstal.net

Број на отворени позиции

11

Краен рок за аплицирање

05/09/2019
Аплицирај веднаш