Медицинска сестра

  • ПЗУ-Поликлиника Д-р Апостолска
  • Определено
  • 12/08/2019
Определено Медицина

Опис

Д-р Апостолска од н.Илинден вработува медицинска сестра или медицински лаборант со положен државен испит. Тел. 077506893, e mail: dr_apostolska@yahoo.com 

Потребни квалификации

  • Положен државен испит

Телефон

077506893

Е-пошта

dr_apostolska@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Плата

17.000

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш