Администратор

  • Don- Haus
  • Постојано
  • 12/08/2019
Постојано Администрација

Опис

ДПТУ Дон- Хаус има потреба од лице за водење на административни работи и изготвување на тендерска документација.Ве молиме испратете го вашето CV на:donhausjn@gmail.com

Потребни квалификации

- ВСС,- Возачка дозвола Б- категорија,- Пожелно работно искуство во администрација.

Телефон

071393281

Адреса

Јадранска магистрала, 64a

Е-пошта

donhausjn@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш