Општи работници

  • КИВИ ПЛАСТ
  • Неопределено
  • 12/08/2019
Неопределено Производство

Опис

Потребни се работници во погон за производство на производи од пластика.

  • Со и без искуство.
  • Обука обезбедена.
  • Плата по договор.
  • Производниот погон се наоѓа во Влае.
  • Работата се изведува во 3 смени.


Испратете кратка биографија на kiviplast@yahoo.com 

За подетални информации јавете се на 070/339-900 во период од 16-18 часот.

Телефон

070339900

Е-пошта

kiviplast@yahoo.com

Број на отворени позиции

7

Краен рок за аплицирање

06/09/2019
Аплицирај веднаш