Електроничар

  • BELI EURO - TEKNIKA
  • Неопределено
  • 13/08/2019
Неопределено Друго

Опис

Бели Еуро Текника има потреба за Електроничар со или без работно искуство.

Потребни квалификации

Од кандидатите се очекува:

  • Организираност и ефикасност,
  • Способност за тимска работа,
  • Работа со дадени рокови,
  • Следење на интерните правила и процедури,
  • Самоиницијативност и самокритичност.

Е-пошта

e.mjaku@euroteknika.com.mk

Краен рок за аплицирање

07/09/2019
Аплицирај веднаш