Професор по германски јазик

  • Londoner Skul
  • Неопределено
  • 13/08/2019
Неопределено Образование и наука

Опис

Лондонер има потреба од професор по германски јазик за настава со деца и возрасни.

Заинтересираните кандидати можат електронски да достават CV на германски и македонски јазик на дадениот мејл.

Кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат телефонски известени и повикани на разговор.

Потребни квалификации

  • ВСС

Телефон

071 388 654

Адреса

Бул. Јане Сандански, 32/1/лок 1

Е-пошта

londoner.co.uk@hotmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/08/2019
Аплицирај веднаш