Професор по англиски јазик

  • Merryland Dooel Skopje
  • Определено
  • 13/08/2019
Определено Образование и наука

Опис

Училиштето за странски јазици има потреба од професор по англиски јазик за држење настава во просториите на нашето училиште во населба Ново Лисиче (општина Аеродром) и Автокоманда (општина Гази Баба).

Кандидатот потребно е да има знење од областа на англискиот јазик и соодветен доказ за тоа.

Пожелно е да има работно искуство во настава, но не и пресудно при изборот на соодветниот кандидат. Најважно за нас е професионалноста, лојалноста како и желба и љубов кон работата.


Нудиме:

  • работа со мали групи од деца или возрасни и индивидуални часови;
  • флексибилно работно време во договор со кандидатите и претпоставените на училиштето;
  • плата по договр со можност за вработување.

Потребни квалификации

-

Телефон

071 351 473

Адреса

В.С.Бато 39 лок1

Е-пошта

merryland.skopje@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/09/2019
Аплицирај веднаш