Административен работник

 • MULTI OFIS DOOEL
 • Неопределено
 • 14/08/2019
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

ОФИС МЕНАЏЕР

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Финансиско-деловно работење на фирмата, фактурирање и водење на наплата
 • Евиденција, архивирање на документи и водење на општи административни работи
 • Пријава, одјава на вработените
 • Познавање на позитивното законодавство и процедурите за работни односи
 • Набавки за потребите на канцеларијата

Потребни квалификации

 • Минимум 1 година работно искуство на иста или слична работна позиција.
 • Предност: претходно искуство во градежна фирма
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на работа со MS Office (Word, Excel, Power Point), интернет алатки
 • Вештини со управување со бази на податоци и чување на документи
 • Диплома за завршено високо образование е предност
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Е-пошта

contact@multioffice.com.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

31/08/2019
Аплицирај веднаш